Primul hotel al lui Cristiano Ronaldo

Primul hotel al lui Cristiano Ronaldo

Primul hotel al lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a condus Portugalia până în finala Campionatului European de fotbal 2016, unde el a ieșit accidentat încă din primele minute, dar naționala condusă de Fernando Santos a reușit să se impună în fața Franței.

Căpitanul și liderul noii campioane continentale a contribuit din plin la succesul primei reprezentative, iar acum autoritățile din orașul natal vor să îl răsplătească încă o dată. Avea deja o statuie și un muzeu în insula Madeira, iar în curând va fi numit după el și aeroportul din Funchal. În acest moment, aeroportul se numește Santa Catarina.

Anunțul a fost făcut de Miguel Albuquerque, președintele Guvernului Regional, chiar în ziua în care Cristiano Ronaldo își inaugura primul hotel dintre cele 4 pe care le are în proiect, alături de grupul Pestana Hotels. 75 de milioane de euro reprezintă investiția, iar fotbalistul va contribui cu o jumătate din sumă.

“Primul hotel Pestana CR7 trebuia să fie în Funchal – orașul meu, care este de asemenea considerat cea mai frumoasă insulă de World Travel Awards. Deschiderea primului meu hotel este o mândrie imensă pentru mine. Marchează intrarea mea într-o zonă nouă. Acest nou proiect va fi un succes imens în toate cele 4 colțuri ale lumii”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit presei portugheze.

Hotelul lui Cristiano Ronaldo este deja operabil și se pot face rezervări pe site-urile de specialitate. Pe finalul lunii iulie, o noapte în cea mai ieftină cameră dublă costă 220 de euro, iar una într-o  cameră dublă superioară costă 275 de euro.

Următorul hotel va fi deschis la Lisabona, iar celelalte la Madrid şi New York.

61 de goluri în 133 de meciuri are Cristiano Ronaldo (31 de ani) în naționala Portugaliei, pentru care a debutat în 2003 și pentru care este cel mai bun marcator și fotbalistul cu cele mai multe prezențe.

 

Sursa foto: pestanacr7.com

Comentarii0

Lasa un raspuns