Odihnă în Grecia, Hallkidiki, Hotel Pallini Beach

Odihnă în Grecia, Hallkidiki, Hotel Pallini Beach 4*

GreciaHalkidiki 7 nopți/8 zile

Detalii tur

Odihnă în Grecia, Hallkidiki, Hotel Pallini Beach

Odihnă în Grecia, Hallkidiki, Hotel Pallini Beach 4*

Servicii incluse:

  • odihnă în Grecia, Halkidiki 2017
  • transport autocar din Chișinău
  • transfer la hotel
  • cazare 7 nopți/8 zile
  • tipul de masă demipensiune
  • taxe de stațiune
  • asigurare medicală


Descrierea hotelului

     Pallini Beach Hotel 4* este un hotel renumit, împarte teritoriul cu hotelul Athos Palace, parte a lanțului hotelier G-Hotels. Este compus dintr-o clădire principală cu 9 etaje și bungalouri. Dispune de o gamă largă de moduri de relaxare. Hotelul este recomandat pentru familii și pentru tineri. Se permite cazarea cu animale de companie mici în bungalouri.

Localizare

     Pallini Beach Hotel 4* este situat pe Peninsula Kassandra(Halkidiki), la 2 km de  Kallithea, la 80 km de aeroportul “Makedonia” Salonic. Distanța până la Chișinău 1189 km.

Politica de cazare

Check-in, intrarea la ora 14:00

Check-out, plecarea la orele 12:00

Facilități camere

     Hotelul Pallini Beach Hotel 4* este format dintr-o clădire principală cu 9 etaje și bungalouri, dispune de 484 camere: 343 Standard Rooms (~25 mp), 98 Bungalows (~28-30 mp), 43Suites (~33 mp).

Facilităti cameră: aer condiționat centralizat (iulie-august), frigider, televiziune prin satelit, telefon, radio, seif (taxă suplimentară), baie (cadă), uscător de păr, balcon, vedere spre mare sau spre grădină, mocheta. Tip de pat suplimentar –  standard/canapea extensibila.

Bungalow: o zonă de relaxare, aer condiționat individual (iulie-august), bucătărie, balcon, vedere spre mare sau  grădină. Etajul este pavat cu gresie și faianță.

Suite: situate în clădirea centrală,  aer condiționat centralizat(iulie-august), 2 camere(dormitor, living), un balcon cu vedere spre mare – directă sau laterală. Mocheta.

Ira Building: clădire separată cu trei etaje, situată vizavi de restaurant.

Double Ira Building: Camere standard, nu sunt renovate.

Servicii de menaj zilnic, schimbarea lenjeriei de pat de 3 ori pe săptămână.

Tipul și programul de masă

    Pallini Beach Hotel 4*, cu tipul de masă demipensiune(mic dejun si cină), are următorul program culinar:

07:30 – 09:30 mic dejun

19:30 – 21:00 cină

Servicii și facilități hotel

     În hotelul Pallini Beach Hotel 4*, beneficiați de următoarele:

     Plajă – Proprie, cu nisip (una dintre cele mai bune plaje din peninsula Kassandra). Șezlonguri și umbrele – contra cost, prosoape de plajă – contra cost + garanție (schimbarea prosoapelor – de 4 ori pe săptămână).

Facilități hotel:

     Restaurant principal, restaurant cu autoservire, o taverna pe plajă, un bar central (seri – muzica live), snack bar în clădirea principală, un bar pe plajă și unul la piscină, piscină cu secțiune pentru copii (apă de mare), șezlonguri și umbrele la piscină – gratuit, piscină interioară (apă dulce),  o discotecă în cadrul unui dom de sticlă, teleholl, minimarket, magazin de bijuterii și magazin de suveniruri, servicii de spălătorie, casă de schimb valutar, acces internet (contra cost), acces internet Wi-Fi la recepție(taxă suplimentară), cinema(iulie-august), slot machines, o sală pentru jocuri de cărti, închiriere biciclete(la hotel Athos Palace), o capelă, parcare.

     Pentru copii – Un nou club pentru copii “GREKOLETO”.
Programe de relaxare și programe active, plimbări educaționale și discuții cu privire la natură; gimnastică, exerciții sportive. Comunicare și jocuri în echipă.
Jocuri sportive în echipă, studiouri voioase și creative, ateliere educaționale și programe de joc pentru a incuraja creativitatea, divertisment pentru copii, jocuri creative de dezvoltare în echipă, mini-discotecă.

Secțiune pentru copii în piscină(apa de mare), loc de joacă, mini-club(4-12 ani), babysitting(la cerere), seară de divertisment, discotecă, alimente pentru copii, scaune pentru copii în restaurantul principal.

     Sport si Divertisment – 6 terenuri de tenis la Athos Palace (cu nocturnă, 2 – cu zgură artificială, 4 acoperite cu strat de SOMCLAY ) – contra cost, un club de tenis, tenis de masa, biliard (contra cost), volei pe plajă, mini golf, sporturi nautice, centru de scufundari, sală fitness, jocuri video, animație, divertisment, dans, seară grecească – 1 zi pe săptămână, club de noapte(Athos Palace).

Odihnă în Grecia, Hallkidiki, Hotel Pallini Beach 4* – Sursa: 1

Pentru informații adiționale , apelați la numărul de telefon: (022) 90-90-90

sau vizitați oficiul nostru pe strada Ion Creangă 6/3.

Comentarii1

Olga

Buna. M-a integrează prețul hotelului pu 10 zile, 2 maturi din data de 19 Iulie 2017. Mersi

Lasa un raspuns

Creați recenzia.