fbpx

28

posturi

în Blog

Blog - Favorit-Tur

Odihnă în Bulgaria 2020. Transport autocar tur-retur.

Vacanță, mare, plajă, Bulgaria este combinația perfectă în raport preț-calitate. 

Pe lângă faptul că oferim cazare, tip de masă all inclusive, asigurare medicală și consultație pe toată durata vacanței, îți asigurăm și transport tur-retur.

Oferim posibilitatea să călătoriți cu un transport confortabil

Pârtie pentru săniuș în Bukovel

Pentru prima data în Ucraina, pe teritoriul CC „Bukovel” a fost creată o pârtie pentru săniuş. Vă aşteaptă mai mult de trei kilometri de pârtie nouă şi bine luminată cu diverse curbe şi cotituri pentru şi mai multe emoţii de

Prețuri la SPA Resort din Park Hotel Fomich

F&B SPA Resort din Hotelul Fomich, este unul din cele mai luxoase centre SPA din Bukovel. Centrul Spa este situat în incinta hotelului, localizat la circa 2 km de centrul Bukovelului, în Poleanytsya.

Tarife pentru serviciile SPA, durata 10:00

Tarife pentru «Voda Club» Bukovel

În timpul iernii, „VODA club” funcționează în format de SPA

În fiecare zi, complexul este vizitat de aprooximativ 500 de oaspeți. Aici este o atmosferă de relaxare, astfel încât acesta este un loc minunat pentru a odihni musculatura după coborârea pârtiilor Bukovel

Prețuri echipament de ski în Bukovel 2019 – 2020

Întregul echipament este divizat în câteva categorii în corespundere cu starea și clasa:

Categoria A – echipament de clasă înaltă. Este indicat pentru experți în schi montan, sportivi și profesioniști.

Categoria B – echipament de clasă înaltă și echipament din colecțiile cu vechimea 2- 3

Abonament de schi Bukovel 2019 – 2020

Bukovel este cea mai cunoscută stațiune de schi din Ucraina. Este situată în apropierea localității Poleanîțea, raionul Iaremce, la poalele Muntelui Bukovel, la o altitudine de 920 m. Cel mai înalt punct al stațiunii – Vârful Dovha – 1372 m.

Traseul Chișinau – Bukovel, 500 km în 8 ore!

Traseul Chișinau – Bukovel, 500 km în 8 ore!
     Stațiunea montană Bukovel este locul perfect pentru toți iubitorii a sporturilor de iarna. Favorit-Tur descrie cel mai scurt și confortabil traseu din Chișinău până spre cea mai cunoscută stațiune montană din

Programul zborurilor Chișinău – Tivat (Muntenegru) 2018

În anul 2018, Favorit-Tur oferă posibilitatea să vă petreceți concediul pe plajele din Muntenegru. Punem la dispoziția turiștilor, pachete turistice cu zbor direct din Chișinău, transfer la hotel, cazare, asigurare medicală și cu toate tipurile de mese incluse într-un preț.
Cursele

Programul zborurilor Chișinău – Insula Creta 2018

În anul 2018, Favorit-Tur oferă posibilitatea să vă petreceți concediul pe plajele Insulei Creta. Punem la dispoziția turiștilor pachete turistice cu zbor direct din Chișinău, transfer la hotel, cazare, asigurare medicală și cu toate tipurile de mese incluse într-un preț.
La