fbpx
Bulgaria, zilnic, din 29 mai 2021, plecăm în vacanță

Bulgaria, zilnic, din 29 mai 2021, plecăm în vacanță

Bulgaria, zilnic, din 29 mai 2021, plecăm în vacanță

Mare caldă, soare blând, natură pitorească, populație ospitalieră, pe scurt Bulgaria! Aici veți găsi plaje curate și Mare Neagră limpede. Nessebar pentru romantici, Pomorie pentru familii, Sunny Beach pentru petrecăreți.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este unnamed.jpg


🌊 Condițiile climaterice sunt potrivite pentru o odihnă perfectă. Datorită brizei ușoare, temperaturile ridicate nu se resimt atât de tare. Sezonul de plajă începe în mai și durează până în octombrie.
Apa nu este la fel de sărată ca în alte regiuni, dar e liniștită și limpede.

☀ Temperatura ei depinde de luna de vară și variază de la +20 la + 26 ° C. 
Zona de plajă din stațiunile bulgare este nisipoasă.  Singura excepție sunt plajele din vechiul Nessebar, care are mici scoici.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 1123-700x316.png


🏡 Bulgaria modernă are o mulțime de hoteluri care vor satisface orice nevoie și orice buget. Există hoteluri de lux cu stațiuni și terenuri de golf, de nivel mediu și opțiuni la preț redus.
Astfel, prețurile încep de la 134 euro / persoană pentru 3*, 140 euro / persoană pentru cele de 4*, și 196 euro / persoană pentru 5*.

Recent, fondul hotelier al țării a fost reconstituit activ și, până la începutul sezonului, toate sunt supuse reparațiilor cosmetice.

Prețul include: cazarea, tip de masa all inclusive, asigurare medicală și transport tur-retur, cu un autocar confortabil de tip Merced Travego.
Începând cu 29 mai 2021 până pe 17septembrie, vă punem la dispoziție transport zilnic spre Bulgaria.
Sunt plecări din Chișinău ora 19:00 (Hotelul Chișinău)
Orhei – 17:15 (Petrom)
Bălți – 16:15 (mag. Fidesco).

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este image002.jpg🎇 Versatilitatea uimitoare a acestei țări întâmpină oaspeții cu brațele deschise. Bulgaria oferă vacanță frumoasă, bugetară și interesantă. Traseele de drumeții din țara balcanică sunt pline de locuri iconice, iar clima sa este propice relaxării pe tot parcursul anului.


❗ Pentru mai multe detalii și oferte vă așteptăm în oficiul nostru din Chișinău str. Ion Creangă 6/3, ori în Bălți str. Ștefan cel Mare 35 sau apela la numărul (022) 90 90 90.