fbpx
Tur excursional: Lvov – Cernăuți – Cetatea Hotin!

Tur excursional: Lvov – Cernăuți – Cetatea Hotin!

Ucraina 3 zile / 2 nopti

2020.10.01 - 2020.11.04

Detalii tur

Tur excursional: Lvov – Cernăuți – Cetatea Hotin!

Tur excursional: Lvov – Cernăuți – Cetatea Hotin!

Perioada turului: 01.10.2020 – 04.11.2020

PREȚ: 90 €/PERS.

Lvov este unul dintre cele mai frumoase orașe din Ucraina. Este un oraș cu arhitectură frumoasă, un demn reprezentant al vechiului imperiu austro-ungar din care făcea parte. Vom descoperi cele mai frumoase locuri din Lvov, orașul oferă o arhitectură frumoasă care reflectă diverse epoci, stiluri și tradiții. Lvov are un temperament ucrainean tipic, dar cu farmecul tendințelor europene. Pe de o parte, Lvov uimește prin măreția sa, iar pe de altă parte, uimește cu un amestec de culturi, eleganță și o atmosferă incomparabilă. Tradițiile și festivalurile atrag mii de vizitatori. Dacă vizitați orașul Lvov, veți vedea de ce este considerat centrul cultural al Ucrainei!

1 zi

Plecare din Chișinău la ora 21:00

2 zi

Sosire în Lvov. Plimbarea  pe “Străzile Vechiului Lvov”. Clădiri antice, catedrale, parcuri. Partea medievală unică a orașului, catalogată de UNESCO drept patrimoniu mondial: Zona Pieței, Catedra Latină, Biserica Boim, Clopotnița Kornyakta, Catedrala Dominicană … Istorii  fascinante despre oameni celebri care au creat istoria Lvovului, povești, legende, curiozități istorice. Locurile unice ale vechiului Lvov sunt curțile italiene și armene. Atelierul de ciocolată este un loc pe care atât adulții, cât și copiii visează să îl viziteze … Check in hotel (ora de check-out este după ora 14:00). Timp liber pentru o plimbare independentă, vizitarea muzeelor, procurarea  cadourilor  și vizitarea   cafenelelor din  Lvov.

3 zi 

Micul dejun.  Check-out    . 09:00 – imbarcarea  în autocar, ne deplasam  spre Cernăuți. Orașul este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din Ucraina și Europa de Est, este așa-numitul “Paris Ucrainean”, care l-au creat multe popoare și culturi. Ansamblul arhitectural este perla nivelului mondial și mândria orașului. Universitatea Cernăuți, fostul complex de clădiri din reședința mitropoliților ortodocși din Bucovina și Dalmația (1864-1882), care este catalogat drept Patrimoniul Mondial UNESCO. Complexul de clădiri este o combinație unică de stiluri maure, bizantine, romanice, pe care genialul arhitect J. Glavka a reușit să le îmbine armonios.

4 zi 

Mic dejun. Timp liber. Check-out. 12:00 – imbarcarea  în autocar, transfer la Cetatea Hotin. Cetatea Hotinului – una dintre cele șapte minuni ale Ucrainei, un monument magnific de arta de apărare secolelor XIII-XVIII. Cetatea de nedepasit  este uimitoare cu zidurile sale de 40 de metri, o fîntînă de 65 de metri și panorama uimitoare a Nistrului.

15:00 – imbarcarea  în autocar și plecare spre Chișinău.

5 zi 

Sosire la Chișinău

 

În preț este inclus:

– Călătorie cu un autobuz clasic turistic de-a lungul întregului traseu;

– Cazare 2 nopți și 3 zile într-un hotel de 3 *;

–  mese BB –  mic dejun la hotel;

– excursii  în Lvov și Cernăuți;

– Asigurare medicală;

– Însoțitor de bord;

 

Adițional  la dorinta se achita:

– taxe de intrare la muzee;

– prânz, cină și cheltuieli personale;

 

 

mun. Chișinău, str. Ion Creangă 6/3, tel: (022) 90 90 90

mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare 35, tel. (+373) 76 00 00 86

Creați recenzia.