fbpx
Hurghada. Cine are nevoie de viză ?

Hurghada. Cine are nevoie de viză ?

Hurghada. Cine are nevoie de viză ?

🥳 Începând cu data de 5 martie 2021, de 3 ori pe săptămână, călătorim spre cea mai mare stațiune de pe țărmul Mării Roșii: Hurghada. Zborurile vor fi operate de către Fly One (miercuri și sâmbătă) și Hisky (în fiecare zi de vineri). Zborurile sunt de tip charter și durează 3 ore și 10 minute, turul fiind la ora 09:00, iar retur la 13:00.

➡️ Vestea bună sunt facilitățile de obținere a vizei, pentru persoanele de gen feminin, care călătoresc doar pașaportul moldovenesc. Cu toate acestea, sunt mai multe detalii pe care trebuie să le cunoașteți despre obținerea vizei:
‼ Persoanelor de gen feminin, cu vârsta de la 15 la 36 ani nu au nevoie de viză, doar în următoarele cazuri:
✅ Dacă călătoresc cu soțul, iubitul sau fratele;
✅ Dacă călătoresc cu părinții
✅ De altfel persoanele de gen feminin care nu se încadrează în limita de vârstă 15-36 de ani, obțin viza gratuit la aterizare în Hurghada.
Minim, până la sfârșitul lunii aprilie, viza se oferă, gratuit tuturor persoanelor de gen masculin și feminin, cu respectarea condițiilor de mai sus.

‼ Atenție ‼ Nu se permite, intrarea pe teritoriul Egiptului, în Hurghada sau Sharm El Sheikh, pentru persoanelor de gen feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 la 36 ani, în următoarele cazuri:
⛔️ Dacă călătoresc singure;
⛔️ Dacă călătoresc cu o altă persoană de gen feminin;
⛔️ Dacă e mamă și călătorește doar cu copilul.
Pentru persoanele de gen feminin, indicate mai sus, vor putea călători doar în bază vizei deschise în prealabil contra sumei de 85 de euro.