fbpx
Hurghada (Egipt), cu zbor direct din Chișinău

Hurghada (Egipt), cu zbor direct din Chișinău

Hurghada (Egipt), cu zbor direct din Chișinău

Noutăți bune pentru turiștii moldoveni care doresc să viziteze destinații noi cu zbor direct din Chișinău. Începând cu data de 8 august 2020 vor fi operate zboruri spre stațiunea Hurghada din Egipt. Cursele vor avea loc în fiecare zi de sâmbătă și vor dura circa 3 ore. Zborurile vor fi operate de către compania avia Fly One, prin intermediul avioanelor Airbus A319.

Pentru hotelurile de 5 stele, cu tipul de masă all inclusive, zbor tur-retur, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală și taxe de stațiune încep de la 375 euro de persoană în cameră dublă.

Pentru mai multe detalii despre obținerea vizei turistice le găsiți accesând acest acest link: favorit-tur.md/vizainegipt

Hurghada este regina coastei de est a Egiptului. Aceasta este cea mai veche și mai faimoasă stațiune, atrăgând un număr imens de turiști în fiecare an. Desigur, datorită mării calde și plajelor bune, cele mai multe sunt nisipoase. O coborâre blândă spre apă, nisip omogen și fin, absența unui fund de coral sunt principalele caracteristici ale aproape tuturor plajelor, cu excepția teritoriilor cu hoteluri noi. Cea mai bună alegere pentru familiile cu copii și persoane cu vârsta. Cel mai confortabil moment de relaxare este toamna.

Hurghada a crescut dintr-un sat mic. Dreptul descoperitorilor aparține britanicilor. Primul hotel la nivel internațional – „Sheraton” – a fost construit aici încă din anii 70. De atunci, dezvoltarea coastei nu s-a oprit nici măcar o secundă.

Geografic, orașul este împărțit în mai multe zone (Dahar, Sakkala, New Hurghada), în fiecare dintre acestea, există hoteluri cu diferite grade de „stea”, plaje private și publice, o industrie de divertisment bine dezvoltată, inclusiv pe timp de noapte. Hurghada este convenabil pentru cei care intenționează să viziteze faimoasele obiective turistice din Egipt, Cairo cu piramidele din Giza, Alexandria, Luxor, deoarece aceasta este una dintre stațiunile cele mai apropiate de locurile numite. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că unele hoteluri au reușit să-și piardă unele dintre avantajele pe parcursul unei perioade îndelungate de operare.