fbpx
Prețurile serviciilor de parcare la aeroportul internațional Chișinău

Prețurile serviciilor de parcare la aeroportul internațional Chișinău

Prețurile serviciilor de parcare la aeroportul internațional Chișinău

Parcarea auto a Aeroportului Internațional Chișinău pune la dispoziția Dvs. 4 nivele modernecu supraveghere video și poate găzdui 799 de automobile. Nivelurile de jos 1,2 și 3 numără 571 de locuri de parcare acoperite, iar nivelul 4, cel superior, are 228 de locuri de parcare deschise. Nivelele sunt numerotate corespunzător ce ușurează deplasarea pe teritoriul parcării. Panourile informative instalate în parcare afișează numărul locurilor disponibile la fiecare nivel. Pe întregul perimentru al parcării sunt instalate semne de circulație și indicatoare și este aplicat marcajul convențional respectiv.

La toate nivelele sunt locuri de parcare pentru persoanele cu nevoi speciale: ele sunt desemnate cu marcaj special. De asemenea, parcarea este dotată cu două lifturi pentru transportarea persoanelor şi a mărfurilor, rampe de trecere între niveluri pentru vizitatori şi vehicule, sistem de control şi supraveghere video, dispozitive de informare şi alte echipamente necesare în conformitate cu standardele europene. Fiecare pilon din parcare este dotat cu colţuri reflectorizante şi bordură din cauciuc pentru a evita deteriorarea automobilelor.

ACHITAREA SERVICIILOR DE PARCARE

În total pe teritoriul parcării sunt instalate 6 terminale de plată, care primesc atît carduri bancare cît și cash, cîte 2 terminale la 1-ul și al 4-lea nivele și cîte 1 terminal la nivelele 2 și 3. Terminalele, în caz de necesitate, pot returna și rest. Pe lîngă acestea, serviciile parcării auto pot fi achitate în dispecerat la operator care se găsește la 1-ul nivel al parcării.

REGULILE DE UTILIZARE A PARCĂRII


1. Serviciile parcării sunt disponibile non-stop, contra plată, cu recepţinarea cardului de parcare la intrare.
2. Cardul trebuie păstrat până la ieşirea de pe teritoriul parcării. În cazul pierderii sau deteriorării cardului, se va achita costul acestuia care constituie 100 MDL.
3. Pentru achitarea serviciilor de parcare, utilizaţi automatele de plată instalate la fiecare nivel al parcării.
4. Tarifele de staţionare:
Primele 15 minute – gratuit
1 ora sau o parte a ei – 10 MDL
10 – 24 ore/zi – 100 MDL

Tarifele indicate se aplică în mod similar pentru zilele de staţionare care urmează.
5. După achitarea serviciilor de parcare, vi se oferă gratuit 15 minute pentru părăsirea parcării.
6. Respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie pe teritoriul parcării, precum şi cerinţele personalului de serviciu.

Sursa: airport.md