fbpx
Odihna la munte în Bulgaria, Bansko Apart Hotel Lucky

Odihna la munte în Bulgaria, Bansko Apart Hotel Lucky 5*

Bulgaria MunteBansko 6 zile / 5 nopți

Detalii tur

Odihna la munte în Bulgaria, Bansko Apart Hotel Lucky

Odihna la munte în Bulgaria, Bansko Apart Hotel Lucky 5*

Servicii incluse:

  • munte Bulgaria, Bansko 2023
  • transport autocar Chișinău – Bansko – Chișinău
  • transfer la hotel
  • cazare 6 zile / 5 nopți
  • tipul de masă mic dejun
  • taxe de stațiune
  • asigurare medicală

Adițional, la dorința turistului se achită:
* Transport din Ungheni: + 20 euro / persoană
* Transport din Bălți: + 25 euro / persoană
* Mașina proprie: – 100 euro / persoană
————————————————–

Atenție! Prețurile indicate în ofertă pot fi modificate de către reprezentanții hotelului. Pentru verificarea sumei corecte vă rugăm să contactați managerii agenției.


Descrierea hotelului

     Odihna la munte în Bulgaria, Bansko Apart Hotel Lucky 5*, сonstruit în stilul arhitectural tradițional este considerat unul dintre cele mai moderne din Bansko, fiind echipat și întreținut cu mare atenție față de necesitățile turiștilor. A fost construit în anul 2007, renovat în anul 2013, are 5 etaje, 4 lifturi, 126 de studiouri și apartamente aflate în cele două clădiri conectate printr-un pasaj interior.

Localizare

    Odihna la munte în Bulgaria, Bansko Apart Hotel Lucky 5* este situat la 450 m de centrul orașului Bansko, la 1,5 km de telegondolă și la 220 km de aeroportul Macedonia – Salonic. Transport gratuit la telegondolă.

Politica de cazare

Check-in, intrarea la ora 14:00

Check-out, plecarea la orele 12:00

Facilități camera

    Odihna la munte în Bulgaria, Bansko Apart Hotel Lucky 5* oferă 115 camere

    Odihna la munte în Bulgaria, Bansko Apart Hotel Lucky 5* dispune de următoarele tipuri de cazare:

Studio Lux (35 mp): (2 paturi normale + 1 pat suplimentar, max. 3 adulți), o cameră spațioasă cu pat dublu sau 2 paturi separate, patul suplimentar este un fotoliu extensibil. Studio Lux nu are balcon

Apartament Lux (45 mp): (2 paturi normale + 1 pat suplimentar, max. 3 adulți), cu 2 încăperi separate prin ușă, un dormitor cu pat dublu, iar în living este o canapea extensibilă, fără balcon.

Apartament Deluxe (65mp): (2 paturi normale – 2 paturi suplimentare, max. 4 adulți), cu 2 încăperi separate prin ușă, un dormitor cu pat dublu sau 2 paturi separate, iar în living este o canapea dublă extensibilă. Unele apartamente au balcon, altele șemineu.

Apartament Executive (75mp): (2 paturi normale – 2 paturi suplimentare, max. 4 adulți), cu 2 încăperi separate prin ușă, un dormitor cu pat dublu, iar în living este o canapea dublă extensibilă și un șemineu. Apartamentele Executive au balcon.

Apartament Lux cu 2 dormitoare (80-83 mp): (4 paturi normale + 1 pat suplimentar, max. 5 adulți), cu 2 dormitoare cu cîte un pat dublu în fiecare, în living este o canapea extensibilă și una neextensibilă, o chicinetă, balcon și 2 televizoare.

Toate unitățile au încălzire centrală, interior modern, chicinetă complet utilată (plită, aspirator, mașină de cafea Lavazza, prăjitor de pîine, mini bar, fierbător, tacîmuri, farfurii, pahare, căni), TV satelit, telefon, seif în cameră (gratuit), internet (gratuit), podea cu mochetă, baie cu duș și cadă, feon și halat de baie.

Tipul și programul de masă

     Odihna la munte în Bulgaria, Bansko Apart Hotel Lucky 5* cu tipul de masă mic dejun are următorul program culinar:

07:00 – 10:00 Mic dejun

Lucky Bansko pune la dispoziţie 2 restaurante, unul clasic şi unul italian, care oferă o varietate de mâncăruri delicioase preparate după reţete originale. Restaurantul italian aparţine Complexului Aqua al hotelului. În acest complex, oaspeţii au la dispoziţie piscine pentru adulţi şi copii, precum şi diverse opţiuni de divertisment şi atracţii, oferite la un cost suplimentar.

Servicii și facilități hotel

     AOdihna la munte în Bulgaria, Bansko Apart Hotel Lucky 5* oferă oaspeților săi recepție, seifuri de închiriat (gratuit), casă de schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi în zonele publice (gratuit), vestiar cu încălzire pentru echipamentul de ski (gratuit), restaurant “Le Bistro”, lobby bar cu secțiune specială de țigări, Disco & Piano Bar “Spirit”, biliard bar, 2 zone cu internet complet echipate (gratuit), sală de jocuri, sală de conferințe (capacitate 130 locuri), asistență medicală.

Copii: pătuț (gratuit), scaune înalte pentru copii în restaurant (gratuit), cărucior pentru copii, premergător și alte accesorii pentru copii (la cerere, gratuit), teren de joacă, cameră de joacă cu supraveghetor între orele 09:00-22:00, grădiniță (contra cost), jocuri electronice (contra cost).

Gratuit: acces la Wi-Fi, cele 2 zone cu internet, seif, piscină interioară cu apă încălzită la 33°C și saloane de relaxare cu piatră încălzită, baie cu hidromasaj, saună, baie de aburi cu terapie rece, jacuzzi, centru fitness cu echipamente “Tehno Gym”, cameră de joacă pentru copii cu supraveghetor, transport pînă la Gondolă (între orele 08:00-12:00 și 13:00-17:30, la fiecare 30 de minute), vestiarul încălzit pentru echipamentul de ski, transport seara pînă în centrul stațiunii Bansko și retur (programul fiind afișat la hotel).

Contra cost: biliard, masaj, solar, tratamente SPA etc.

Animalele de companie sunt permise (cu o confirmare în avans a hotelului, contra cost).

Parcare: exterioară (gratuită), garaj (contra cost, în limita locurilor disponibile).

Odihna la munte în Bulgaria, Bansko Apart Hotel Lucky  5* – Sursa: 1 2 3 4

Pentru mai multe informații și oferte, contactați-ne:

➡ ”Favorit-Tur” Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 22, ☎️ 022 90 90 90

➡ ”Favorit-Tur” Bălți, str. Ștefan cel Mare 35, ☎️ 076 00 00 86

➡ ”Favorit-Tur” Ungheni, str. Națională 12, ☎️ 079 422 224

➡ ”Favorit-Tur” Cahul, str.Ștefan cel Mare 24, ☎️ 078 27 33 02

mun. Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni 22, tel: (022) 90 90 90

mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare 35, tel. (+373) 76 00 00 86

Creați recenzia.