fbpx
Vacanță la mare în Bulgaria, Elenite, Hotel Royal Castle

Vacanță la mare în Bulgaria, Elenite, Hotel Royal Castle 5*

БолгарияЕлените 7 ночей/8 дней

Подробности тура

Vacanță la mare în Bulgaria, Elenite, Hotel Royal Castle

Vacanta la mare in Bulgaria, Elenite, Hotel Royal Castle

Servicii incluse:

  • vacanță la mare în Bulgaria, Elenite 2018
  • transport autocar din Chișinău
  • transfer la hotel
  • cazare 7 nopți/8 zile
  • tipul de masă demipensiune
  • taxe de stațiune
  • asigurare medicală


Descrierea hotelului

     Vacanta la mare in Bulgaria, Elenite, Hotel Royal Castle 5* este situat în stațiunea Elenite, singura stațiune cu vedere orientată complet spre sud, oferind turiștilor o priveliște de neuitat.  Plaja este proprie, din nisip. Prosoapele, umbrelele și șezlongurile la piscină și la plajă se dau în folosință gratis. Hotel Royal Castle 5* este cel mai nou hotel din Elenite, deschis în vara anului 2010.

Localizare

     Hotel Royal Castle 5* este situat în stațiunea Elenite, la 40 km de aeroportul or. Burgas, la 12 km de orașul Sunny Beach, este situat la circa 250 metri de plajă.

Politica de cazare

Check-in, intrarea la ora 14:00

Check-out, plecarea la orele 12:00

Facilități camere

     Hotelul Hotel Royal Castle 5* este format din 139 camere și apartamente, 53 camere duble, 73 studiouri, 4 apartamente, 4 apartamente deluxe, 3 apartamente VIP. Toate camerele sunt dotate cu balcon, telefon, TV conectat la satelit, frigider, baie cu cadă și uscător de păr, aer condiționat, Wi-Fi, seif. Toate studiourile și apartamentele sunt dotate cu baie de aburi.
Dublă (30 mp): Pat dublu, Aer condiționat, Seif în cameră, balcon, televizor conectat la satelit, telefon, acces la internet (Wi-Fi), minibar, podea din parchet sau podea din gresie, baie cu cadă sau duș, uscător de păr, aparat de cafea.
Studio (55 mp): canapea extensibilă, pat dublu, aer condiționat, Seif în cameră, balcon, televizor conectat la satelit, telefon, acces la internet (Wi-Fi), minibar, podea din parchet sau gresie, baie cu cadă sau duș, uscător de păr, aparat de cafea.
Apartament 2 dormitoare Lux (125 mp): canapea extensibilă, pat dublu – 2, aer condiționat, seif în cameră, balcon, televizor conectat la satelit, telefon, acces la internet (Wi-Fi), minibar, podea din parchet, gresie sau mochetă, baie cu cadă sau duș, uscător de păr, mașină de cafea, ușă intermediară.

Tipul și programul de masă

    Hotel Royal Castle 5* oferă tipul de masă demipensiune. Hotelul pune la dispozitia turistilor peste 10 restaurante, 1 cocktail club si 1 night club:

07:30 – 09:30 mic dejun

18:30 – 21:00 cina

Servicii și facilități hotel

    Vacanta la mare in Bulgaria, Elenite, Hotel Royal Castle 5*, poți beneficia de următoarele servicii:

    Facilități hotel: ofera oaspeților săi recepție, seif, exchange, rent-a-car, internet wireless gratis, magazin, restaurant principal, lobby bar, bar la piscină. În complex: snack bar, bar de noapte, restaurant a-la-carte, restaurant bulgăresc, parcare.
     Animalele de companie sunt permise contra cost!!!
     Relaxare si sport: Gratuit: piscină exterioară, șezlonguri și umbrele la piscină și la plajă, tenis de masă, teren tenis de câmp, fitness, gimnastică, gimnastică în apă, biliard, darts, animație de zi și de noapte. Folosirea gratuita a toboganelor și piscinelor în Atlantis Aqua Park.
     Contra cost: servicii SPA, coafor și salon de înfrumusețare, jacuzzi, saună, baie cu abur, solar, baie turcească, bowling, mini golf – dispoibil în stațiunea Elenite. Șezlongurile și umbrelele în Aqua Park se plătesc.
     Copii: pătuț, scaune înalte în restaurant, piscină, loc de joacă, club pentru copii, animație, Aquapark în Elenite, grădiniță pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani.

Vacanta la mare in Bulgaria, Elenite, Hotel Royal Castle  5* – Sursa: 1

мун. Кишинёв, ул. Ион Крянга 6/3, тел (022) 90 90 90

мун. Бельцы, ул. Штефан чел Маре 35, тел. (+373) 76 00 00 86

Создать отзыв