fbpx
Munte România, Poiana Brașov, Hotel Piatra Mare

Munte România, Poiana Brașov, Hotel Piatra Mare 4*

Detalii tur

Munte România, Poiana Brașov, Hotel Piatra Mare

Munte România, Poiana Brașov, Hotel Piatra Mare 4*

Servicii incluse:

  • odihnă la munte în România, Poiana Brașov 2024
  • transport autocar din Chișinău
  • transfer la hotel
  • cazare 3 nopți/4 zile
  • tipul de masă mic dejun
  • taxe de stațiune

Atenție! Prețurile indicate în ofertă pot fi modificate de către reprezentanții hotelului. Pentru verificarea sumei corecte vă rugăm să contactați managerii agenției.


Descrierea hotelului

     Munte România, Poiana Brașov, Hotel Piatra Mare 4* oferă o splendidă priveliște a stațiunii Poiana Brașov, fiind situat central, în cel mai înalt punct al acesteia. Hotel Piatra Mare, renovat de curând, oferă turiștilor condiții de cazare la standard de 4 stele. Situat la o altitudine de 1050 metri, într-un cadru natural deosebit, hotel Piatra Mare Poiana Brașov oferă turiștilor săi priveliști deosebite ale masivului Postăvaru.

Localizare

     Hotel Piatra Mare 4* este situat în stațiunea de schi Poiana Brașov, la doar 600 metri de stația de schi Bradul. Orașul Brașov este la 12 km de hotel, iar Cetatea istorică Râşnov se găsește la doar 10 minute de mers cu mașina.

Politica de cazare

Check-in, intrarea la ora 14:00

Check-out, plecarea la orele 12:00

Facilități camere

     Hotel Piatra Mare 4* dispune de 186 de camere spațioase, rămănând în continuare printre cele mai confortabile hoteluri din stațiune. Toate camerele sunt utilate corespunzător clasificării de 4 stele și mobilate cu articole din lemn masiv. Farmecul clădirii este sporit și datorită colecției de artă autentică prezentată aici de către proprietar. Apartamentul Prezidențial reprezintă punctul de atracție al turiștilor, acesta fiind situat la etajul 9 de unde se poate savura intens splendidă panoramă a masivului Postăvaru.

Tipul și programul de masă

    Hotel Piatra Mare 4* cu tipul de masă mic dejun are următorul program culinar:

07:00 – 10:00 Mic dejun

18:30 – 21:00 Cina

Pentru servirea meselor sau a băuturilor și organizarea evenimentelor, turiștii pot opta pentru restaurantul Smarald, restaurantul Topaz și Terasa sau Piano Bar-ul din grandiosul lobby al hotelului, punând astfel la dispoziție peste 1,000 de locuri în total.

Servicii și facilități hotel

     Hotel Piatra Mare 4* dispune de următoarele facilități:

Dispune de 150 de locuri de parcare structurate pe 2 nivele
Barul situat în holul hotelului are program non stop
Saună, Sală de fitness, Schi, Solar, Spa & Centru de wellness, Masaj, Cadă cu hidromasaj, Şcoală de schi, Piscină interioară (deschisă tot anul).

Zona de relaxare asteaptă turiștii să beneficieze de piscina interioară de dimensiuni impresionante(26 x 27m) care oferă în același timp vedere spre munte, saună cu bazin cu apă rece și salon de masaj, sală de fitness și nu in ultimul rând de salină.

Munte România, Poiana Brașov, Hotel Piatra Mare 4* – Sursa: 1 2 3

mun. Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni 22, tel: (022) 90 90 90

mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare 35, tel. (+373) 76 00 00 86

guest 1480438433

Creați recenzia.