fbpx
Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique

Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4*

România MuntePoiana Brașov 4 zile / 3 nopți

Detalii tur

Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique

Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4*

Servicii incluse:

  • odihnă la munte în România, Poiana Brașov 2024
  • transport autocar din Chișinău
  • transfer la hotel
  • cazare 3 nopți/4 zile
  • tipul de masă mic dejun
  • taxe de stațiune

Atenție! Prețurile indicate în ofertă pot fi modificate de către reprezentanții hotelului. Pentru verificarea sumei corecte vă rugăm să contactați managerii agenției.


Descrierea hotelului

     Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4* este adăpostit printre brazi în stațiunea Poiana Brașov, situat pe creasta Munților Carpaţi. Acest hotel spa are o piscină interioară încălzită. Toate camerele şi zonele publice oferă vedere la pădurile din jur.

Localizare

    Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4* este situat la numai 20 de metri de patinoarul din Poiana Braşo., Pârtia de schi Bradul se află la 1 km de Rizzo Boutique, iar lacul Mioriţa este situat la 300 de metri. Oaspeţii pot ajunge cu maşina în centrul oraşului Braşov şi la castelul istoric din Bran în mai puţin de 25 de minute.

Politica de cazare

Check-in, intrarea la ora 14:00

Check-out, plecarea la orele 12:00

Facilități camere

    Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4* dispune de 54 de camere dotate conform standardelor internationale.

Camerele sunt dotate cu TV + cablu, telefon, seif, uscător de păr, lenjeria de pat este din satin, acces internet wireless și oferă o frumoasă priveliște către Masivul Postavarul sau către pădurea de brazi.  Apartamentele includ şi o cameră de zi cu chicinetă.

Tipul și programul de masă

    Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4* cu tipul de masă mic dejun are următorul program culinar:

07:00 – 10:00 Mic dejun

Restaurantul elegant are candelabre din sticlă şi serveşte preparate rafinate din bucătăria internaţională. Lounge barul cu canapele confortabile oferă cafea şi cocktailuri.

Servicii și facilități hotel

    Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4* dispune de următoarele facilități:

Zona SPA vă așteaptă să vă relaxați la piscină, saună, jacuzzi și masaj. Room service-ul, spălătoria, internet wireless gratuit în tot hotelul, parcarea gratuită și asistența personalului bine pregatit, întregesc reușita vacanței dumneavoastră.

Poiana Brașov oferă diverse sporturi de iarna, inclusiv schi și snowboard pe pârtiile din jur și patinaj(la un patinoar vis-a-vis de hotel). Pe tot parcursul anului este o locație superbă pentru drumeții în pădure și pe uscat, ATV-uri(toate autovehiculele de teren), excursii cu jeep, și altele. Orașul medieval Brașov vă oferă numeroase situri de interes, inclusiv Biserica Luterană din secolul XIV, care se mândrește cu cea mai mare orgă din lume și o mare sinagogă restaurată. Vizitatorii se pot bucura de zona și de alte facilități cum ar fi un cazinou, o arenă profesională de hochei pe gheață, un parc de apă în interior și un parc de aventuri în pădure. Nu în ultimul rand, cei mai curajoși oaspeți ai noștri sunt invitați să viziteze faimosul Castel Dracula situat la 25 de kilometri de hotel.

Pentru mai multe informații și oferte, contactați-ne:

➡ ”Favorit-Tur” Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 22, ☎️ 022 90 90 90

➡ ”Favorit-Tur” Bălți, str. Ștefan cel Mare 35, ☎️ 076 00 00 86

➡ ”Favorit-Tur” Ungheni, str. Națională 12, ☎️ 079 422 224

➡ ”Favorit-Tur” Cahul, str.Ștefan cel Mare 24, ☎️ 078 27 33 02

Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4* – Sursa: 1 2

mun. Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni 22, tel: (022) 90 90 90

mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare 35, tel. (+373) 76 00 00 86

Creați recenzia.