fbpx
Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique

Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4*

Detalii tur

Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique

Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4*

Servicii incluse:

  • odihnă la munte în România, Poiana Brașov 2020
  • transport autocar din Chișinău
  • transfer la hotel
  • cazare 3 nopți/4 zile
  • tipul de masă mic dejun
  • taxe de stațiune
  • asigurare medicală

Plecări din Chișinău: 2, 5, 8, 11 ianuarie 2020

Atenție! Prețurile indicate în ofertă pot fi modificate de către reprezentanții hotelului. Pentru verificarea sumei corecte vă rugăm să contactați managerii agenției.


Descrierea hotelului

     Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4* este adăpostit printre brazi în stațiunea Poiana Brașov, situat pe creasta Munților Carpaţi. Acest hotel spa are o piscină interioară încălzită. Toate camerele şi zonele publice oferă vedere la pădurile din jur.

Localizare

     The Rizzo Boutique Hotel 4* este situat la numai 20 de metri de patinoarul din Poiana Braşo., Pârtia de schi Bradul se află la 1 km de Rizzo Boutique, iar lacul Mioriţa este situat la 300 de metri. Oaspeţii pot ajunge cu maşina în centrul oraşului Braşov şi la castelul istoric din Bran în mai puţin de 25 de minute.

Politica de cazare

Check-in, intrarea la ora 14:00

Check-out, plecarea la orele 12:00

Facilități camere

     The Rizzo Boutique Hotel 4* dispune de 54 de camere dotate conform standardelor internationale.

Camerele sunt dotate cu TV + cablu, telefon, seif, uscător de păr, lenjeria de pat este din satin, acces internet wireless și oferă o frumoasă priveliște către Masivul Postavarul sau către pădurea de brazi.  Apartamentele includ şi o cameră de zi cu chicinetă.

Tipul și programul de masă

    The Rizzo Boutique Hotel 4* cu tipul de masă mic dejun are următorul program culinar:

07:00 – 10:00 Mic dejun

Restaurantul elegant are candelabre din sticlă şi serveşte preparate rafinate din bucătăria internaţională. Lounge barul cu canapele confortabile oferă cafea şi cocktailuri.

Servicii și facilități hotel

     The Rizzo Boutique Hotel 4* dispune de următoarele facilități:

Zona SPA vă așteaptă să vă relaxați la piscină, saună, jacuzzi și masaj. Room service-ul, spălătoria, internet wireless gratuit în tot hotelul, parcarea gratuită și asistența personalului bine pregatit, întregesc reușita vacanței dumneavoastră.

Poiana Brașov oferă diverse sporturi de iarna, inclusiv schi și snowboard pe pârtiile din jur și patinaj(la un patinoar vis-a-vis de hotel). Pe tot parcursul anului este o locație superbă pentru drumeții în pădure și pe uscat, ATV-uri(toate autovehiculele de teren), excursii cu jeep, și altele. Orașul medieval Brașov vă oferă numeroase situri de interes, inclusiv Biserica Luterană din secolul XIV, care se mândrește cu cea mai mare orgă din lume și o mare sinagogă restaurată. Vizitatorii se pot bucura de zona și de alte facilități cum ar fi un cazinou, o arenă profesională de hochei pe gheață, un parc de apă în interior și un parc de aventuri în pădure. Nu în ultimul rand, cei mai curajoși oaspeți ai noștri sunt invitați să viziteze faimosul Castel Dracula situat la 25 de kilometri de hotel.

Munte România, Poiana Brașov, Hotel The Rizzo Boutique 4* – Sursa: 1 2

Pentru informații adiționale , apelați la numărul de telefon: (022) 90-90-90

sau vizitați oficiul nostru pe strada Ion Creangă 6/3.

Comentarii0

Lasa un raspuns

Creați recenzia.