fbpx
Odihnă la mare în Muntenegru, Budva, Hotel Slovenska Plaza

Odihnă la mare în Muntenegru, Budva, Hotel Slovenska Plaza 3*

MuntenegruBudva 7 nopți/8 zile

Detalii tur

Odihnă la mare în Muntenegru, Budva, Hotel Slovenska Plaza

Odihnă la mare în Muntenegru, Budva, Hotel Slovenska Plaza 3*+

Servicii incluse:

  • odihnă la mare în Muntenegru, Budva 2018
  • transport avion din Chișinău(în fiecare joi)
  • transfer la hotel
  • cazare 7 nopți/8 zile
  • tipul de masă all inclusive
  • taxe de stațiune
  • asigurare medicală

*Zborurile din Chișinău sunt efectuate 1 dată pe saptamână, în fiecare joi.

Atenție! Prețurile indicate în ofertă pot fi modificate de către reprezentanții hotelului. Pentru verificarea sumei corecte vă rugăm să contactați managerii agenției.


Descrierea hotelului

     Odihnă la mare în Muntenegru, Budva, Hotel Slovenska Plaza 3+* este cel mai mare complex turistic din regiune, include în sine un orașel format din 11 clădiri. Complexul este situat într-o zonă verde cu o mulțime de restaurante, baruri, buticuri, magazine, saloane de frumusețe și multe altele. Slovenska Plaza 3+* este deschis doar în sezonul cald, din luna mai până la sfârșitul lui octombrie. Complexul a fost construit în anul 1985 și ultima renovare a avut loc în anul 2013.  Este recomndat persoanelor tinere care iubesc să se odihnească activ.

Localizare

     Slovenska Plaza 3+* este situat în centrul orașului Budva, la 10 minute de mers(700 metri) până la orașul vechi Budva. Distanța până la aeroportul din Podgorița este de 64 km, iar până la aeroportul din Tivat de 24 km. Complexul se află la 50 metri de plajă din nisip ce are o lungime de 1600 metri.

Politica de cazare

Check-in, intrarea la ora 12:00

Check-out, plecarea la orele 10:00

Facilități camere

     Slovenska Plaza 3+* are un număr impunător numere: 865 camere și 204 apartamente în villele Cempresa, Palmi, Olleandra și Kamelija.

Toate camerele oferă: aparat cu aer condiționat, balcon/terasă, cadă sau duș, foehn, televizor prin cablu, telefon, seif, mini-bar, ceainic electric, aparat de cafea.

Tipul și programul de masă

    Slovenska Plaza 3+* cu tipul de masa, all inclusive are următorul program culinar:

07:30 – 10:00 Mic dejun

13:00 – 15:00 Prânz

19:00 – 21:00 Cina

Servicii și facilități hotel

     În hotetul Slovenska Plaza 3+* poți beneficia de următoarele servicii:

     Hotelul Slovenska Plaza găzduieşte o serie de restaurante şi baruri, inclusiv barul Aperitif, care serveşte cafea și produse de patiserie în fiecare dimineaţă. Oaspeţii pot savura preparate din peşte şi fructe de mare la Restaurantul Pjaca.

    Pe perioada verii, în complexul turistic au loc numeroase festivaluri şi evenimente. Sunt disponibile cursuri de aerobic, o şcoală de dans din buric şi un loc de joacă mare pentru copii, precum şi lecţii de salsa, zumba, yoga şi pilates.

    Hotelul se află la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centrul vechi din Budva. Plaja Mogren este la 20 de minute de mers cu mașina.

    Agrement si sport: Gratis – tenis de masă, tenis de câmp, aerobică; Contra cost – Mini-golf, închirierea biciclete, diving, teren de baschet, închiriere mașină.

    Turiștii care sunt cazați în numere de 3*+ folosesc piscina “Rondo 1”, iar cei care sunt cazați în numere de 4* se odihnesc la piscina “Rondo 2”.

Odihnă la mare în Muntenegru, Budva, Hotel Slovenska Plaza 3*+ Sursa: 1

Pentru informații adiționale , apelați la numărul de telefon: (022) 90-90-90

sau vizitați oficiul nostru pe strada Ion Creangă 6/3.

Comentarii0

Lasa un raspuns

Creați recenzia.