fbpx
Odihnă la munte în Bulgaria, Razlog, Hotel Green Wood

Odihnă la munte în Bulgaria, Razlog, Hotel Green Wood 4*

Bulgaria MunteRazlog 5 nopți/6 zile

Detalii tur

Odihnă la munte în Bulgaria, Razlog, Hotel Green Wood

Servicii incluse:

  • odihnă la munte în Bulgaria, Razlog 2017
  • cazare 5 nopți/6 zile
  • tipul de masă mic dejun
  • taxe de stațiune
  • asigurare medicală

Adițional se achită: 65 euro

  • transport autocar Chișinău – Bansko – Chișinău
  • transfer la hotel

Plecări din Chișinău: 2 ianuarie 2017


Descrierea hotelului

     Green Wood Hotel 4*  este situat între Bansko şi Razlog, la 10 minute de mers cu maşina de staţiunea de schi Bansko. Hotelul este de asemenea foarte aproape de terenul de Golf Pirin. Hotel construit in stil arhitectural traditional, cu interioare elegante, ofera camere spatioase si confortabile, restaurant, un hol cu semineu, servicii de conferinta, servicii spa. Potrivit pentru o vacanta de iarna linistita.

Localizare

     Green Wood Hotel 4* se afla la o distanta de 2 km de orasul Katarino, la 3 km de orasul Razlog, la 6 km de orasul Bansko si la 6,5 km de teleschi si la 300 m de clubul de golf “Pirin Golf”.

Politica de cazare

Check-in, intrarea la ora 14:00

Check-out, plecarea la orele 12:00

Facilități camere

     Green Wood Hotel 4* dispune de 80 de camere.

Facilitati camera:Fiecare cameră este mobilată în stil modern, în conformitate cu cele mai înalte standarde hoteliere pe linie de afaceri. Pentru confortul dumneavoastră fiecare camera are o chicinetă complet mobilata, LCD TV, DVD, internet, etc
Camera dubla 2 + 0: Aprox 32 m2. Capacitatea maximă de 2 adulți și un copil de până la 3 ani într-un pătuț.
Studio 2 + 2: Aprox 45 m2. Maximă de 2 adulți și 2 copii
Apartamentele hotelului sunt de aproximativ 53 m2, un dormitor si 90 m2 pentru apartamente cu doua dormitoare. Capacitatea maximă într-un apartament cu un dormitor este de 4 adulti și un apartament de doua camere – 4 adulti si 2 copii sau 5 adulti.

Tipul și programul de masă

    Green Wood Hotel 4* cu tipul de masă mic dejun are următorul program culinar:

07:00 – 11:00 Mic dejun

Restaurantul ” Winter Garden ” – atmosferă confortabilă și vedere la mare dezvăluie din restaurant .Lobby bar ” Green Wood ” oferă pauza de cafea sau doar pentru o băutură după cină , barul din hol oferă o selecție de băuturi calde , bea alcool , cocktail-uri , sucuri proaspăt stoarse .

Servicii și facilități hotel

     Green Wood Hotel 4* dispune de următoarele facilități:

Green Wood Hotel & Spa pune la dispoziţie o cameră a copiilor, o zonă comercială și un restaurant. Puteți savura o varietate de mâncăruri din bucătăria bulgărească și europeană, alături de o selecție de vinuri bulgărești și străine. Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor regim all inclusive şi diverse opţiuni pentru planul de masă.

Centrul spa modern Samsara este locul ideal pentru a vă îngriji trupul și sufletul, oferind un salon de frumusețe, baie de aburi, saună și o serie de masaje și tratamente cu tehnici spa asiatice și tradiționale.

Barul din hol, amplasat în apropierea șemineului, serveşte cafele aromate, băuturi înviorătoare și aperitive. Green Wood Hotel & Spa poate organiza diverse excursii și evenimente. Iarna, hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer de la/la pârtiile de schi din Bansko.

Surse: 1, 2, 3.

mun. Chișinău, str. Ion Creangă 6/3, tel: (022) 90 90 90

mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare 35, tel. (+373) 76 00 00 86

Creați recenzia.