fbpx
România 2018, Poiana Brașov, Hotel Royal

România 2018, Poiana Brașov, Hotel Royal 3*

Detalii tur

România 2018, Poiana Brașov, Hotel Royal

România 2018, Poiana Brașov, Hotel Royal 3*

Servicii incluse:

  • odihnă la munte în România, Poiana Brașov 2018
  • transport autocar din Chișinău
  • transfer la hotel
  • cazare 3 nopți/4 zile
  • tipul de masă mic dejun
  • taxe de stațiune
  • asigurare medicală

Atenție! Prețurile indicate în ofertă pot fi modificate de către reprezentanții hotelului. Pentru verificarea sumei corecte vă rugăm să contactați managerii agenției.


Descrierea hotelului

     România 2018, Poiana Brașov, Hotel Royal 3*  este situat într-o zonă plină de verdeață, înconjurată de munți, în apropierea lacului Miorița, cu vedere spre pârtie. Este un hotel micuț și cochet, situat într-un peisaj sălbatic, plin de verdeață aproape de obiectivele de interes ale stațiunii dar totuși departe de zgomotul ei, ideal pentru cei care doresc intimitate într-o atmosferă deosebită.

Localizare

     Hotel Royal 3* este situat în staţiunea de schi Poiana Braşov, la 1 km de teleschi. Hotelul Royal este la 12 km de Braşov şi la 10 km de Cetatea Râşnov.

Politica de cazare

Check-in, intrarea la ora 14:00

Check-out, plecarea la orele 12:00

Facilități camere

     Hotel Royal 3* dispune de 27 de camere. Elegant mobilat si dotat, deține 10 camere duble, 6 camere triple și 12 apartamente, dintre care 2 de categoria economic(3 pax), 6 standard și 4 de lux dotate cu jacuzzi, dispuse în doua corpuri pe 4 nivele + mansardă, toate dotate cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, internet wifi.

Tipul și programul de masă

    Hotel Royal 3* cu tipul de masă mic dejun are următorul program culinar:

07:00 – 10:00 Mic dejun

Mesele vor fi servite în restaurantele Royal, Crama și Panoramic. Aici va sunt satisfacute cele mai rafinate gusturi, iar personalul specializat vă așteaptă cu delicioase preparate din bucătăria internațională, dar și cea cu specific românesc.

Servicii și facilități hotel

     Hotel Royal 3* dispune de următoarele facilități:

     Sport & Agrement: Sauna, tenis de masă, transport cu autocar propriu, instructor de schi, snowboard, snowmobil, atv, parapanta, lecții de călărie la centrul de echitație, plimbări cu sania sau trăsura.

Alte servicii oferite de hotel: spălătorie/curățătorie, ziare, reviste, pliante, vânzare obiecte de igiena(săpun, periuță de dinți, pastă de dinți), rezervare de bilete la recepție(spectacol, teatru, film), saună, tenis de masă, transport cu autocar, instructor de schi, snowboard, snowmobil, parapanta, lecții de călărie la centrul de echitație, plimbări cu sania sau trăsura. Aerul pur, liniștea, peisajul pitoresc, preparatele culinare și drumețiile montane recomandă hotelul ca fiind gazda ideală. Hotelul a fost construit în locul unei vile, unde o stânca a trebuit sa fie înlaturată cu dinamita, asigurând o priveliște de neuitat.

România 2018, Poiana Brașov, Hotel Royal 3* – Sursa: 1 2 3

Pentru informații adiționale , apelați la numărul de telefon: (022) 90-90-90

sau vizitați oficiul nostru pe strada Ion Creangă 6/3.

Comentarii0

Lasa un raspuns

Creați recenzia.