fbpx
Vacanță în Alanya 2022, Club Aqua Plaza Hotel

Vacanță în Alanya 2022, Club Aqua Plaza Hotel 4*

TurciaAlanya 7 zile / 6 nopți

Detalii tur

Vacanță în Alanya 2022, Club Aqua Plaza Hotel

Vacanță în Alanya 2022, Club Aqua Plaza Hotel 4*

Servicii incluse:

 • Turcia, Belek 2022
 • transport avion din Chișinău
 • transfer la hotel
 • cazare 7 zile / 6 nopți
 • tipul de masă all inclusive
 • taxe de stațiune
 • asigurare medicală

Atenție! Prețurile indicate în ofertă pot fi modificate de către reprezentanții hotelului. Pentru verificarea sumei corecte vă rugăm să contactați managerii agenției.Descrierea hotelului

      Vacanță în Alanya 2022, Club Aqua Plaza Hotel 4* este un hotel situat pe prima linie, de patru stele construit in anul 2000 și renovat în 2017. Plaja: proprie, nisip/pietris. Umbrele, sezlonguri – gratuit; saltele – contra cost. Prosoape de plajă: contra cost.

Localizare

    Vacanță în Alanya 2022, Club Aqua Plaza Hotel 4* situat la 90 km de aeroportul orașului Antalya, la 30 km de orasul Alanya si la 1 km de Okurcalar.

Politica de cazare

 Check-in, intrarea la ora 14:00

Check-out, plecarea la orele 12:00

Facilități camere

     Camerele din Hotelul Club Aqua Plaza 4* are următoarele dotări:

Standard: 20-24 m, au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.

Handicap room: 18-21 m au vedere la strada, gradina, terasa, dotate baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.

Family room: 39-43.5 m au vedere la strada, gradina, terasa, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.

Standard eco: 18-21 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.

Villa 1: 41-45 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, bucatarie, seif.

Dublex villa: 80-85 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, bucatarie, seif.

Bunk bed room: 20-26 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, bucătărie, seif.

 Tipul și programul de masă

     Club Aqua Plaza 4* cu tipul de masa all inclusive, dispune restaurant principal interior si exterior, restaurant a la carte, restaurant pentru servirea gustarilor, aqua bar, snack bar, garden bar, disco bar, bar pe plaja:

07:30 – 10:00 Mic dejun bufet
12:30 – 14:00 Pranz bufet
19:00 – 21:00 cina bufet

Servicii și facilități hotel

     Facilitati hotel: Sala de conferinte, sala TV, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, 2 tobogane, programe de animatie, discoteca, volei pe plaja, mini club pentru copii 4-12 ani,

Servicii si facilitați incluse: șezlonguri, saltele, la piscină și la plajă, seif în camera, băuturi alcoolice si racoritoare locale, internet wi-fi in spatiile comune, baie turceasca si sauna, sala de fitness, parcare, tenis de masa, aerobic si gimnastica in apa, inghetata.

Servicii si facilitati contra cost: pavilion la plaja, magazine, peeling si masaj, servicii medicale, spalatorie, billiard, mini golf, teren de tenis si echipament, jocuri mecanice, telefon in camera si la receptie, cafea turceasca, bauturi de import, sporturi nautice.

Petru copii:

 • bufet
 • piscina
 • loc de joaca
 • 2 topogane de apa pentru copii
 • mini-club (4–12 ani

 

Vacanță în Alanya 2022, Club Aqua Plaza Hotel 4* – Surse: 1, 2

mun. Chișinău, str. Ion Creangă 6/3, tel: (022) 90 90 90

mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare 35, tel. (+373) 76 00 00 86

Creați recenzia.