fbpx
Vacanță la munte în România, Poiana Brașov, Hotel Alpin Resort

Vacanță la munte în România, Poiana Brașov, Hotel Alpin Resort 4*

România MuntePoiana Brașov 4 zile / 3 nopți

Detalii tur

Vacanță la munte în România, Poiana Brașov, Hotel Alpin Resort

Vacanță la munte în România, Poiana Brașov, Hotel Alpin Resort 4*

Servicii incluse:

  • vacanță la munte în România, Poiana Brașov 2024
  • transport autocar din Chișinău
  • transfer la hotel
  • cazare 3 nopți/4 zile
  • tipul de masă mic dejun și cină
  • taxe de stațiune


Descrierea hotelului

     Vacanță la munte în România, Poiana Brașov, Hotel Alpin Resort 4*, reamenajat și modernizat complet în perioada 2005-2007, este unitatea cu cea mai mare capacitate de cazare din Poiana Brașov și un adevărat reper în peisajul turistic al stațiunii montane, cu peste 35 de ani de experiență și excelență în domeniu. Un etalon în materie de calitate și lux, hotelul dispune de o aripă rezidențială însumând nu mai puțin de 700 de locuri de cazare și oferind servicii de 5 stele în apartamente, camere duble executive și standard, toate cu vedere asupra panoramei magnifice a orașului.

Localizare

    Vacanță la munte în România, Poiana Brașov, Hotel Alpin Resort 4* este situat în centrul stațiunii Poiana Braşov, la numai 10 minute de mers pe jos de pârtiile de schi.

Politica de cazare

Check-in, intrarea la ora 14:00

Check-out, plecarea la orele 12:00

Facilități camere

     Vacanță la munte în România, Poiana Brașov, Hotel Alpin Resort 4* dispune de 254 de camere, dintre care 140 duble și 114 sunt apartamente.

    Dotări camere:

LED sau plasmă, minibar, baie cu cadă, balcon, internet prin cablu și wi-fi, uscător de păr, telefon internațional, mobilier din lemn masiv.
Apartamentele executive dotate cu televizor/plasmă, telefon cu conexiune internațională, minibar, internet prin cablu și Wi-Fi, terase, grupuri sanitare cu cadă și uscător de păr; toate cu două dormitoare(unul cu două paturi și unul cu pat dublu), fiecare cu grup sanitar propriu, unul cu cadă – jacuzzi, celălalt cu duș, living și terase comune.            Pot fi utilizate în următoarea structură:
Regim family(maxim 4 persoane în 2 dormitoare individuale, fiecare cu baie și vestibul propriu, cu living, mini-bucătărie și terase comune);
Junior(1 dormitor cu baie proprie, living și terasă);
2 camere single sau duble, complet separate, fiecare cu baie și vestibul propriu, cu un living și terase comune.

Tipul și programul de masă

    Vacanță la munte în România, Poiana Brașov, Hotel Alpin Resort 4* cu tipul de masă mic dejun are următorul program culinar:

07:00 – 10:00 Mic dejun

Mesele sunt servite în cadrul celor trei restaurante: Tosca, A Propos și Forest Lounge astfel: micul dejun în sistem – bufet, restul meselor în sistem fisă cont a la carte. Restaurantul À Propos are vedere la munții din jur și servește mâncăruri internaţionale şi vinuri fine.

Restaurantul Tosca oferă un mic dejun bogat tip bufet în fiecare dimineaţă. Oaspeţii pot asculta muzică de pian live zilnic între orele 17:00 – 19:00, în zona recepţiei.

Restaurantul italienesc Gatsby şi restaurantul tradiţional Forest servesc preparate românești și internaționale.

De altfel este un club de noapte, mai multe baruri și 3 magazine de firmă.

Servicii și facilități hotel

    Vacanță la munte în România, Poiana Brașov, Hotel Alpin Resort 4* dispune de următoarele facilități:

     Servicii:

Spălătorie, călcătorie, închiriere material schi(contra cost), room service.

     Facilități copii:

Grădiniță cu personal calificat – gratuit pentru clienții cazați în hotel.

     Fitness/Wellness/Sport:

Piscină acoperită semi-olimpică. Pe timpul verii piscină exterioară cu apă încălzită pentru copii, SPA – Centrul Spa Vitarium, sală fitness, saună, saloane de masaj, reflexoterapie, hidromasaj și aqua experience.
Centrul Spa Vitarium te invită să descoperi în cadrul Hotel Alpin Poiana Brasov 4*, locul perfect pentru ritualuri de relaxare care să-ți răsfețe simțurile și să te reconforteze. Vitarium SPA îți pune la dispoziție tratamente și pachete medicale special concepute să-ți îmbunătățească starea de sănătate și să-ți redea echilibrul dintre trup si suflet de care ai nevoie.

     Săli de conferință:

     Hotel Alpin 4* vă așteaptă cu 41 de spații special amenajate pentru acomodarea optimă a unui număr cuprins între 10 și 500 de persoane(aranjament teatru). Toate sălile de conferințe pun la dispoziție Internet gratuit prin cablu și wireless. Sălile au fost gândite și echipate ca să ofere toate condițiile necesare organizării cu succes a oricărui tip de eveniment: conferințe, prezentări, workshop-uri, simpozioane, seminarii, programe de team building, școlarizări, evenimente sociale cu până la 700 invitați.

Pentru mai multe informații și oferte, contactați-ne:

➡ ”Favorit-Tur” Chișinău, Str. Bănulescu-Bodoni 22, ☎️ 022 90 90 90

➡ ”Favorit-Tur” Bălți, str. Ștefan cel Mare 35, ☎️ 076 00 00 86

➡ ”Favorit-Tur” Ungheni, str. Națională 12, ☎️ 079 422 224

➡ ”Favorit-Tur” Cahul, str.Ștefan cel Mare 24, ☎️ 078 27 33 02

Vacanță la munte în România, Poiana Brașov, Hotel Alpin Resort 4* – Sursa: 1 2

mun. Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni 22, tel: (022) 90 90 90

mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare 35, tel. (+373) 76 00 00 86

Creați recenzia.