fbpx
Călătorim în Grecia, începând cu 22 mai 2021

Călătorim în Grecia, începând cu 22 mai 2021

Călătorim în Grecia, începând cu 22 mai 2021

🎆 Grecia este una dintre cea mai solicitată destinație pentru sezonul estival. Aceasta te atrage nu doar cu monumente de arhitectură și istorie bogată, ci și cu plaje frumoase. Natura Greciei continentale, precum și cea insulară, oferă o frumusețe impresionantă și inconfundabilă. Maluri stâncoase, grote, peșteri, plaje retrase și plantații de măslini nu pot decât să vă atingă sufletul.

✈️ Zboruri din Chișinău direct spre stațiunile Greciei ✈️

✅ În perioada 25 mai – 30 septembrie 2021, săptămânal, direct din Chișinău sunt preconizate 4 curse charter spre Insula Creta:
✈️ Air Moldova: în fiecare zi de miercuri și sâmbătă (2 ore și 10 minute);
✈️ Fly One: în fiecare zi de joi și duminică (2 ore și 10 minute);

✅ Spre Insula Rodos, este stabilit un zbor pe săptămână, în fiecare zi de vineri, în perioada 28 mai – 24 septembrie:
✈️ Fly one: în fiecare zi de vineri (durata 2 ore și 50 minute)

✅ Spre Peninsula Halkidiki, în perioada 6 iunie – 26 septembrie sunt organizate 2 zboruri pe săptămână::
✈️ Air Moldova: în fiecare zi de joi și duminică (1 oră și 40 minute);

🚌 Autocar din Chișinău direct spre stațiunile Greciei 🚌

✅ Spre Peninsula Halkidiki și stațiunea Pieria, în perioada 22 mai – 18 septembrie sunt organizate 2 plecări pe săptămână::
🚌 Autocar: în fiecare zi de miercuri și sâmbătă (22 ore – 24 ore);

✅ Spre Insula Thassos și stațiunea Kavala, în perioada 22 mai – 18 septembrie, săptămânal este organizată 1 plecare pe săptămână:
🚌 Autocar: în fiecare zi sâmbătă (20 ore – 22 ore);

Agentie de turism din Balti.


☀️ Grecia are mai multe zone climatice, ale căror condiții meteorologice sunt adesea semnificativ diferite. 
– Partea de nord a țării (Macedonia, nordul părții centrale și Tesalia) este situată în zona de climat temperat montan. Aici se află faimoase stațiuni de schi, deoarece stratul de zăpadă este stabil din a doua jumătate a lunii decembrie până la mijlocul lunii aprilie. Vara este cald până la + 27 ° С.
– Este mai cald în nord-estul țării (Tracia și Macedonia de Est), în zona climatică temperată europeană. Vara este cald, practic nu există precipitații, iar iarna, dimpotrivă, se distinge printr-o abundență de ploi și vreme rece.
– Clima mediteraneană se extinde în partea de sud a țării (partea de est a Peloponezului, sudul Greciei Centrale, Cicladele, Creta și Dodecanezul), adică la stațiunile de pe litoral iubite de turiști. Vara este caldă și uscată; puteți înota de la începutul lunii mai până la sfârșitul lunii octombrie.


🌇 O opțiune bugetară pentru familiile cu copii este peninsula Halkidiki. Există o gamă largă de hoteluri pentru orice gust și buget. Sunt multe atracții interesante aici plaje de nisip sigure, cu acces ușor la mare. Aer curat și miros de pini. Vederi frumoase și prețuri accesibile.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este halkidiki-exotic-crystal-clear-waters-1024x427.jpg


 🎇 Cei mai activi aleg insula Creta. Se pare că are totul pentru a satisface cele mai variate categorii de turiști. Viața de noapte vibrantă a insulei este foarte populară. În ceea ce privește plajele, alegerea lor este imensă – există plaje confortabile de nisip și există insule sălbatice în sud, cunoscute pentru nisipul lor colorat. Gama de prețuri a hotelurilor este foarte largă: de la cele mai econome la cele mai luxoase.
Insula Rodos, un paradis pentru tineri petrecăreți. Există multe cluburi de noapte și restaurante drăguțe. Dar e o buna variant și pentru cei care caută mai multă hrană intelectuală, ei pot explora numeroasele atracții ale insulei.

Pentru mai multe informații și oferte, contactați-ne:
➡ ”Favorit-Tur” Chișinău, str. Ion Creangă 6/3, ☎️ 022 90 90 90
➡ ”Favorit-Tur” Bălți, str. Ștefan cel Mare 35, ☎️ 076 00 00 86
➡ ”Favorit-Tur” Cahul, str.Ștefan cel Mare 24, ☎️ 078 27 33 02

Călătorim în Grecia, începând cu 22 mai 2021